Menu

Info

IN ENGLISH

 

Olen helsinkiläinen valokuvaaja. Työskentelen pääasiassa arkkitehtuuri- ja interiöörivalokuvauksen sekä museo- ja taidereprokuvauksen parissa. Työskentelen niin kaupallisille ja yksityisille asiakkaille kuin instituutioille kuten museoille.

Työskentelyni alkaa tutustumalla kuvattavaan kohteeseen huolellisesti, jotta pystyn esittämään sen parhaalla mahdollisella tavalla. Taidehistorioitsijan koulutukseni (FM, Helsingin yliopisto, 2013) puolesta ymmärrän taidetta ja arkkitehtuuria syvällisesti.

 

ARKKITEHTUURI

Nautin arkkitehtuurivalokuvauksesta, koska siinä yhdistyvät hallittavissa olevat ja yllätykselliset tekijät. Luonnonvalo, sää ja ihmiset tekevät muuten tarkasti suunnitellusta kuvaustilanteesta mielenkiintoisen.

Huolellinen tutustuminen rakennukseen ja sen tiloihin toimii lähtökohtana kuvilleni. Haluan ymmärtää arkkitehdin motiivit ja käyttää aikaa rakennuksessa ja sen ympärillä havaitakseni miten valo liikkuu ja miten ihmiset käyttävät tilaa. Olen myös kiinnostunut siitä miten rakennus liittyy ympäröivään tilaan.

Tavoitteenani on kuvata rakennukset ja tilat vaikuttavasti ja samalla havainnollistaa niiden käyttötarkoitusta. Mielenkiintoisten rajausten ja kuvakulmien löytämisen lisäksi nautin arkkitehtuurivalokuvaukseen liittyvästä tarkasta teknisestä prosessista. Työskentelyssäni pyrin yhdistämään asiakkaan toiveet, arkkitehdin vision, tilaa käyttävien ihmisen valinnat sekä oman luovan tulkintani.

 

TAIDE- JA MUSEOREPROKUVAUS

Reprokuvauksessa tavoitteena on luoda korkealaatuinen kuva, joka vastaa värin ja muodon puolesta alkuperäistä kohdetta mahdollisimman hyvin. Se esittää kuvatun kohteen kattavasti ja tarkasti. Tällaisia kuvia voidaan käyttää esimerkiksi taiteilijakirjoissa, katalogeissa, taidejulisteissa, konservointidokumentaationa ja arkistoissa.

Keskityn vakioituun ja hallittuun työnkulkuun ja laadunvalvontaan. Näin pystyn kuvaamaan tehokkaasti myös suuria teoskokonaisuuksia tasalaatuisesti. Minulla on vahva kokemus taidekokoelmien valokuvauksesta ja taiteen käsittelystä. Valokuvaan myös näyttelyitä ja olen perehtynyt laaja-alaisesti nykytaiteen eri muotojen kuten videoinstallaatioiden ja performanssien valokuvaamiseen.

  

OTA YHTEYTTÄ

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!